Culinaire Elfstedentocht op de fiets
In vijf of acht dagen langs “lekkere logementen”

culinaire elfstedentocht fiets
Kijk voor meer informatie op www.frieslandtravel.com

LEEUWARDEN (NL) – Speciaal voor liefhebbers van streekgerechten en iedereen die een actieve vakantie in de buitenlucht wil heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland een 5- en 8-daagse culinaire Elfstedentocht op de fiets ontwikkeld.

De restaurants van de hotels waar men overnacht serveren voor deze gelegenheid ieder hun eigen Elfstedenmenu. Friesland Holland vervoert de koffers en verleent pech-onderweg-service. Men fietst, afhankelijk van het arrangement, gemiddeld 25 tot 65 km per dag. Het achtdaagse arrangement is ook voor kinderen goed te doen.

Geen dag hetzelfde
Tijdens de fietstocht van 250 km krijgen de deelnemers iedere dag ruimschoots de tijd te genieten van de mooiste plekjes in het Friese landschap en een bezoek te brengen aan de cultuurhistorische bezienswaardigheden op de route. Bijzonder is dat men onderweg slaapt in zeer verschillende hotels met dito keuken: hotels met de sfeer van weleer, moderne hotelbedrijven, mooie stadslogementen en boerderijhotels. Waar men ook verblijft, men krijgt altijd een origineel en overheerlijk tweegangen streekmenu voorgeschoteld.

Uitgebreide omschrijving, inhoud en prijzen:

1. 8-Daagse Culinaire Elfstedentocht op de fiets


Het 8-daagse arrangement is een speciale variant van het bekende arrangement Elfstedentocht op de fiets 1A.
Dit arrangement boekt u via deze link:
http://frieslandtravel.com/nl/fietsen/elfstedentocht-arrangementen/elfstedentocht-culinair/8-daags-culinair-elfstedenarrangement-met-de-fiets

2. 5-Daagse Culinaire Elfstedentocht op de fiets

Het 5-daagse arrangement is een speciale variant van het bekende arrangement Elfstedentocht op de fiets 1A kort.
Het culinaire arrangement boekt u via deze link:
http://frieslandtravel.com/nl/fietsen/elfstedentocht-arrangementen/elfstedentocht-culinair/5-daags-culinair-elfstedenarrangement-met-de-fiets