elfsteden fiets 8-daagse Elfsteden Tour op de fiets van hotel naar hotel met bagageservice, halfpension

elfsteden fiets elfsteden fiets elfsteden fiets elfsteden fiets
  • Luxe 1A variant met tophotels. Gemiddeld 4 Pompeblêden.
  • voor fietsers die niet met bagage willen zeulen
  • tocht van het ene hotel naar het andere
  • logies + ontbijt + diners

Niet jakkeren, maar genieten! Bij veel Elfstedentochten speelt tempo een grote rol: gestress en gejakker met de blik op oneindig. Voor een bezoek aan de bezienswaardigheden op de route is nauwelijks of geen tijd, ook niet voor een siësta op de zeedijk. Voor wie in alle rust wil genieten van de verfijnde Friese keuken, de bekende en minder bekende cultuurschatten en het gevarieerde landschap heeft het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega dit bijzondere Elfsteden fietsarrangement met bagagetransportservice ontwikkeld.

Niveau:
Gemiddeld 4 Pompeblêden.
Pompeblêden zeggen meer dan sterren. In de hotelwereld is een niveauaanduiding met sterren gebruikelijk. Als toerist of zakelijk reiziger heeft u daar ons inziens weinig aan. Sterren hebben o.a. betrekking op minder belangrijke zaken als bedverlichting en bagagerekken. Zo kan het gebeuren dat een hotel met drie sterren in onze optiek een tophotel is gezien de vele recreatieve faciliteiten indoor en outdoor. U heeft daar meer aan dan aan een portier in uniform die voor u buigt als een knipmes. Daarom gebruiken wij geen sterren, maar “pompeblêden”, de rode waterleliebladeren van de Friese vlag. Hoe meer pompeblêden, des te meer recreatieve voorzieningen.

Voor dit arrangement zijn de luxere Friesland Holland hotels geselecteerd en zult u overnachten in Deluxe kamers en waar mogelijk de waterzijde kamers.
Uitgangspunt is kwaliteit en originaliteit van start tot finish.